Bezoek Wisbroek.

23 september 2017

Een bezoek aan Wisbroek.

Wat is of doet Wisbroek eigenlijk?

  • Wisbroek is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe voeders, in samenwerking met private breeders, nutritionisten, dierenartsen en vooraanstaande dierentuinen.
  • Wisbroek tracht door kweek en onderzoek een positieve bijdrage te leveren om met uitsterven bedreigde vogelsoorten voor de toekomst te behouden.
  • Wisbroek heeft, in samenwerking met diverse specialisten, één van de meest moderne, toonaangevende kweekcentra ter wereld opgezet voor zeldzame vogels.

Op een zonnige zaterdagnamiddag gingen een 17 leden van onze vereniging richting Wisbroek. Dit domein van Dhr. Viktor Moonen wordt jaarlijks opengesteld voor de liefhebbers van vogels, hier worden dan ook ooievaars, reigers, roofvogels en andere exotische vogels gekweekt in de beste condities. Tijdens de rondgang werd men in dien men wilde te woord gestaan door de verschillende verzorgers. Voor vogelliefhebbers is dit een klein paradijs, daarom wil ik jullie met onderstaande foto's een beeld geven van datgene waar we van hebben genoten.